2013. június 15., szombat

Acer Liquid S1 az "igazi" multitasking nagykövete


Az okostelefon és tablet gyártás hajnalán az Acer ott volt a "nagyok" közt, de ahogy telt az idő, a többi gyártó (Samsung, Sony, LG, Asus) könnyedén túlnőtték a gyártót, pedig még az Android 2.1-2.2-es időkben a Liquid, majd később a tableteknél az Iconia (3.x) sorozat szép sikereket ért el a felhasználók közt. Most újra hírt adtak magukról, méghozzá egy olyan eszközzel, mely valószínűleg nem csak az én fantáziámat keltett életre.


Az idei Computex-en sok minden történt, bár kétségtelen, hogy a legtöbben az Asus hozta újdonságokra kaptuk fel a fejünket. http://goo.gl/UK4nD

Több más gyártó közt jelen volt a MediaTek és az Acer is, és ha már így alakult, akkor bemutatták a  Liquid S1 névre keresztelt phablet-et. Bevallom, a MediaTek-ről általában az olcsó és gyengécske eszközökre asszociálok, így ha akad néhány korrekt mérnöki alkotás, akkor rögtön felkapom a fejem. Nos, ilyenre sikeredett az új Acer is, mely egy négymagos, magonként maximálisan 1,5 GHz-en ketyegő MediaTek SoC-ot kapott. Az eseményen készült videó rövid, de a lényeg és az amire felkaptam a fejem rajta van. Az LG megoldásához hasonló multitasking funkciót alkalmaznak, amelyet lentebb prezentálnak is. Ha az árat is eltalálják, akkor egy érdekes darab lehet az Acer Liquid S1.


Bazsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése